TPI Badminton har netop motioneret jorden rundt

Vi gjorde det . Ved nedlukningens 2. omgang satte TPI Badminton sig for at motionere sammen online. Den 20. januar oprettede vi motionsgruppen med målet om at motionere samlet set 40.030 km., eller hvad der svarer til jordens omkreds ifølge Nasa. For at visualisere hvor mange km vi gik, har vi løbende anvendt et landkort, hvor vi startede vi ved Paaruphallerne ➡️ Portugal ➡️ USAs østkyst ➡️ USAs vestkyst ➡️ Kina ➡️ Damaskus (Syrien). Der er kommet flere km ind, efter vi har krydset målstregen. 40.434 km i skrivende stund på 117 dage
I perioden uden samvær (skole og træning) og med 100% hjemmeskole gav det virkelig mening og motivation til at få rørt sig i hverdagene, hvor det ellers blev en meget stillesiddende og skærmbaseret hverdag.
Som klub har det været enormt berigende at opleve ungdom, seniorer og forældre finde fælles værdi i at motionere sammen, poste billeder og stikke lidt venskabeligt til hinanden. Vi er jo konkurrencemennesker
Undervejs fandt vores sponsor, Tarup El, på at donere kroner til klubben, hvis vi ryddede naturen for mundbind. Det resulterede i, at vi har fjernet 474 fritliggende mundbind fra naturen . Palsgaard Spær begavede os også med sponsorkroner , og OnlinePlus, RSL Europe, Freehand Coffeeclub, Viktor Axelsen og Tempur har storthjertet strøget præmier ud til medlemmerne undervejs.
Tusind tak til alle som deltog med kilometer, hepning og/eller præmier og sponsorgaver. Godt gået/løbet 🤩
Herunder er lidt tal fra turen:
*Der var 100 medlemmer i motionsgruppen i alle aldre.
*55 husstande/familier deltog. Det er 727,8 km i snit pr hustand/familie til målstregen 💪
*Vi var i gang 16 hele uger. Det giver et ugesnit på 2501 km. samlet set.
*Vi var undervejs i 117 dage. Det er et dagssnit på 346 km. samlet set.
*Uge med længste bidrag: 2960 km.
*Uge med korteste bidrag: 1771 km. (uge 18)
*Undervejs opsamlede vi 474 mundbind fra naturen