Tillykke til årets fynske Ildsjæl

Så er det den tid på året, hvor Badminton Fyn uddeler priser og kåringer til landets fynske klubber. 🤩 I år har Badminton Fyn uddelt titlen som Årets Fynske Ildsjæl til en ganske særlig person fra TPI badminton. Nemlig vores allesammens formand Kent Baden

Kent Baden: En ildsjæl og et ægte klubmenneske

DGI FYN  har valgt at hylde formand Kent Baden. Formanden som altid er opmærksom på at give skulderklap og ros til alle omkring sig i TPI. Formanden som altid er opmærksom på at sende indstillinger afsted, når frivillige i foreningen gør en ekstra indsats. Formanden som altid hylder alle andre > end sig selv.

Kent kom til TPI i 90’erne og havde en årrække tjansen som seniortræner. I bestyrelsen blev han seniorformand indtil han overtog formandsposten i 2017.

Som formand har Kent lagt enorme kræfter i TPI. Særligt de seneste par år har han lagt massevis af timer for at sikre de bedste forhold for både ungdom og senior. (Alt dette gør han ved siden af fuldtidsjob og familieliv.)

Kent bidrager blandt andet i sponsorarbejdet, så vores klub er bedst økonomisk stillet. Han er sublim med ord og bærer TPI fanen højt, når det gælder opslag på de sociale medier og tekster til indstilling af trænere eller vores klub generelt. I seniorregi er han en festlig fyr der altid bidrager med højt humør og festlige indslag (indtil han må overgive sig til kaffen). På ungdomssiden har han sammen med trænere og ungdomsformanden været med til at oprette en sommerbadmintonskole, ungdomsstævner, klubture osv.

Men. Da coronaen ramte satte det desværre en brat stopper for alle disse fantastiske initiativer, blandt andet måtte afholdelsen af 2 ungdomsstævner, et klubmesterskab, en klubtur til Haderslev og en udenlandstur til Hamborg sattes på standby.

Det kan godt være, at coronaen spændte ben for en masse af klubbens planlagte aktiviteter, men endnu engang viser Kent kæmpe engagement på klubbens vegne, da han opfinder et online motionsprojekt for alle medlemmer i TPI. I et virtuelt fællesskab har Kent fået omtrent hundrede medlemmer og deres familie til at bidrage til udfordringen om at motionere jorden rundt på gåben.

Kent havde et brændende ønske om at få TPI-familierne væk fra skærmen i hjemmet, skabe sammenhold på trods/og tværs af afstand og samtidig få motioneret lidt. Det er et hyggeligt projekt, hvor medlemmerne tilsammen i skrivende stund har motioneret 10.000 km siden januar. Det er både børn og ældre som bidrager med sjove historier og billederne i en Facebook-gruppe, som Kent har oprettet til formålet.

Kent og hans familie bidrager også selv aktivitet med tilbagelagte kilometer – men derudover holder Kent nøje øje med medlemmernes indgive kilometertal. Hver eneste dag følger han med i medlemmernes opslag, han liker alt i facebookgruppen og roser selv de mindste ture. Derudover

registrerer Kent alle kimometre i et excelark og sammentæller de indgivne kilometer i Google Maps så alle kan følge med i hvor langt rundt om jorden, de er nået. Det er også Kent, der laver hyggelige ugekonkurrencer, hvor alle har en lige chance for at vinde, han skaffer fantastiske præmier (ketchere, kaffe, kakao, chokolade, is) , og når vinderne er fundet (det er selvfølgelig aldrig Kent selv der vinder) kører han glædeligt Odense rundt for at overrække gevinsterne personligt. Til store glæde for alle.

Kent gør det hele frivilligt og han sætter en ære i det. Da han selv var ung, fik han en masse oplevelser gennem foreningslivet, det vil han gerne give tilbage, siger han.  End ikke et år med corona har kunne holde en lldsjæl som Kent tilbage