Helt nyt team på U8

Helt nyt team på U8 bestående af Chris Egholm og Christian Jørgensen. Ungtrænere Olivia Friis og Emil Bay.

Formanden har måtte sande, at det igen var tiden til at trække i trænertøjet. Chris har igennem flere sæsonen været træner for både store og små i klubben og glæder sig til igen at skulle lære fra sig. Foruden at være formand er Chris ligeledes at finde på klubbens 1. herrehold.

Der skal 2 til en tango eller i dette tilfælde en duo. Christian er en af vores nye trænere, der har sagt ja til at blive en del af vores fantastiske fællesskabe og starte sin trænerkarriere hos TPI Håndbold. Christian er selv aktiv på håndboldbanen, som spiller i OH77. Vi er utrolig glade for, at få en trænerkapacitet som Christian til klubben.

For at skabe kontinuitet er det glædeligt, at trænertalentet Olivia Friis har valgt at fortsætte med denne gruppe børn, som hun har været omkring de seneste 2 sæsoner.
Som klub er det fantastisk at unge mennesker har mod på at uddanne sig til trænere, og dette er Olivia godt i gang med – stærkt!

Til at hjælpe på U7 har Emil Bay valgt at fortsætte sin ungtræner-karriere. Emil har i den seneste sæson været tilknyttet yngste hold. Emil er ligeledes at finde på klubbens U15 hold.

Vi glæder os til, at se hvordan deres hold udvikler sig det kommende år.

Vi byder velkommen til dette nye team, og ved at U8´erne går en spændende sæson i måde.