Et vemodigt farvel

Høi med sin afskedsgave.

Som alle ved, blev Danmarksserie kampen mellem TPI og Marienlyst i weekenden udsat til en senere dag pga. mistanke om Covid19 i spillertruppen. Alle er i øvrigt blevet testet negative og meldes klar til Lørdagens kamp mod OKS.

Weekendens kamp skulle også være den sidste i denne omgang for Daniel Høi, der sammen med kæresten flytter tilbage til Sønderjylland efter en del år på syddansk universitet.

Høi kom til klubben i starten af 2017/18 sæsonen og var i sin første sæson med til at spille holdet i 2. division, for første gang i klubbens historie.

Det har været 3 1/2 år, hvor Høi har spillet sig ind i alle TPI hjerter. Det har han gjort med stabilt niveau og en altid dedikeret indsats.

Daniel Høi også kendt som den Sønderjyske Traktor pga. sin gode fysik, har helt klart gjort et positivt indtryk blandt holdkammerater og folk omkring truppen. Altid godt humør og pligtopfyldende som bare pokker. Aldrig brok, men altid villig til at kæmpe, hvis det ikke går som planlagt.

Jeg ved, mange i klubben kommer til at savne dig, men samtidig ønsker dig al mulig held og lykke med det nye kapitel. Skulle det en dag ske, at øl og vand bliver billigere i Odense end Flensburg, håber vi alle, du kigger forbi.