Retningslinjer: Badminton og Corona

Vi vil ganske kort informere jer om nogle af de regler vi som forening skal følge grundet Corona.

Lad forældre og søskende blive hjemme (eller udenfor hallen)
Kom omklædt hjemmefra
Medbring egen ketcher
Kom lige præcis til egen træningstid
Sprit hænder inden I kommer ned i hallen
Skynd jer hjem når træningen er slut

 

Vi følger naturligvis fortsat DGI’s anbefalinger vedr. indendørs idræt i forhold til det samlede antal af spillere og trænere i hallen, og vil derfor fortsat forsøge at minimere det samlende antal af mennesker i hallen på samme tid. Derudover har vi fortsat fokus på de anbefalede hygiejneregler, som hyppig håndvask og afspritning af hænder inden træning og i løbet af træningen.

 

OBS:

Vi forbeholder os ret til at ændre i træningstider og andre nødvendige tiltag med kort varsel, hvis myndighederne udsender nye retningslinjer vedr. håndtering af Covid-19 Pandemien. Vi vil allerede fra sæsonstart anmode om at overholde følgende regler: