Pokaldrømmen lever endnu.

Drømmen om endnu en kamp mod en af de store lever endnu.

Hvem husker ikke kampene på Odense Stadion mod OB i 1984 og 2015.

Tirsdag var det dog Tåsinge der skulle besejres for at drømmen kunne leve videre.

Tåsinge, der til daglig spiller i serie 1, skulle være en overkommelig modstander, men i pokalkampe ville det ikke være første gang, at David besejrede Goliat. Så det ville kræve en koncentreret indsats at komme fra Sydfyn med en sejr.

Kampen udformede sig som forventet. Tåsinge holdt alle mand bag bolden og forsøgte at slå kontra. Vi holdt dog godt fast i bolden, så kontrastødene var få. Men efter 20 min. fik Tåsinge en stor chance efter en dødbold. Lidt passivt forsvarsspil gav chancen, men vi fik afværget. Efter 33 min. begik Tåsinge frispark uden for feltet. Det er letsindigt, når Mark Tubæk spiller på vores hold. Stensikkert sparkede han bolden over muren og ind i nærmeste hjørne. Det gav lidt ro, at komme foran, fordi Tåsinge så var tvunget til at komme længere frem på banen. Det gjorde de dog ikke og vi blev ved med at have bolden. Efter 40 min. sparkede Tubæk den flot i kassen, men dommeren dømte offside. Lige inden pausen brød Daniel Høj flot igennem og med en dobbeltpasning med Tubæk kom han på skudhold, men målmande halvklarede flot. Vores nyeste mand, Rami Ayman Mostapha, kunne let sparke riposten i kassen.

2. halvleg var dårligt gået igang, før vi korrekt fik tilkendt et straffe. Tubæk sparkede, men målmanden reddede flot. Dommeren mente dog, at målmanden var “gået for tidligt” og i 2. forsøg var der ingen slinger i valsen for Tubæk, der stensikkert sparkede den ind. Herfra gik der lidt sommerkamp i den og der skete ikke så meget før Nicolaj Knudsen i det 77. min. flot lobbede bolden i kassen. 5 min. senere spillede Lebæk og Tubæk flot sammen og Lebæk spillede meget uselvisk Mads Gydesen fri foran kassen.

Med en føring på 5-0 med få minutter igen, var næsten alle indstillet på, at det var enden. Tåsinge havde dog lovet en øl pr mål Tåsinge scorede til alle betalende tilskuere og selv blandt de medrejsende TPI´ere levede håbet, da Tåsinge i de døende sekunder fik tilkendt hjørnespark. Som alle rundt om banen drømte om, scorede Tåsinge til slutresultatet 1-5. Dommeren fløjtede af og køen ved fadølsanlægget er ikke set større til en Tåsingekamp, da alle lige kunne nå deres gratis Albani fadøl.

På Fredag venter der en svær udebane mod Hedensted. Kampen spilles på Hedensted stadion Kl. 19.00