En ommer

Efter 1 uges hård træning og en intern træningskamp mod vores eget 2. hold, skulle DS mandskabet så spille deres første træningskamp.
Modstanderen var Boldklubben Marienlyst der, ligesom os, spiller i DS.
BM har været igang en uge længere end os og det var deres 3. træningskamp. Om det var det, der var udslagsgivende vides ikke, men det må vi håbe, da BM fortjent vandt kampen med 4-2.
Allerede i 4. minut faldt bolden, efter et hjørnespark, ud til Nikolaj Lebæk, der bragte os foran 1-0. Den næste halve time, var vi konstant presset af et godt spillende BM mandskab. De pressede os højt med 4 mand og vi formåede ikke at finde mellemrummene og holde fast i bolden. Efter 23. min mistede vi bolden på midten, hvilket gav BM en 2 mod 1 situation, som de sikkert udnyttede til 1-1. 10 min. senere opstod der en misforståelse og en for kort tilbagelægning udnyttede BM til 2-1. I de døende sekunder af 1. halvleg gjorde BM det 3-1 på et godt langskud. Vi var kommet bedre med det sidste kvarter af 1. halvleg, dog uden at være prangende. Så der var håb om at pausen gav lidt afklaring, så 2. halvleg blev mere jævnbyrdig. Spillet blev bedre i 2. halvleg, men BM var stadig bedst og ganske fortjent kunne de i det 72. min gøre det til 4-1 på et flot gennemspillet angreb. Efter 84 min. var det så BM`s målmands tur til at lave en fejl og Broni kunne let gøre det til slutresultatet 4-2.
Ikke en imponerende indsats, men der er heldigvis 14 dage til 1. turneringskamp.