Retningslinjer: Badminton og Corona

Den 10. august slår vi dørene op for den nye badmintonsæson. Sæson 20/21. Læs alt om de forskellige hold og tider som vi udbyder her:

OBS:

Vi forbeholder os ret til at ændre i træningstider og andre nødvendige tiltag med kort varsel, hvis myndighederne udsender nye retningslinjer vedr. håndtering af Covid-19 Pandemien. Vi vil allerede fra sæsonstart anmode om at overholde følgende regler:

Lad forældre og søskende blive hjemme (eller udenfor hallen)
Kom omklædt hjemmefra
Medbring egen ketcher
Kom lige præcis til egen træningstid
Sæt tasken og overtøjet på gulvet og ikke på stolrækkerne
Sprit hænder inden I kommer ned i hallen
Svingdørene ned til hallen skal stå åbent
Hold til højre når I skal ind
Hold til højre når I skal ud
Benyt ikke stolrækkerne
Skynd jer hjem når træningen er slut

 

Vi følger naturligvis fortsat DGI’s anbefalinger vedr. indendørs idræt i forhold til det samlede antal af spillere og trænere i hallen, og vil derfor fortsat forsøge at minimere det samlende antal af mennesker i hallen på samme tid. Derudover har vi fortsat fokus på de anbefalede hygiejneregler, som hyppig håndvask og afspritning af hænder inden træning og i løbet af træningen.