Mød denne sæsons ungdomstrænere

Sig hej til Brian, Alexander og Kirstine. De er TPI Badmintons ungdoms-trænerteam. Det er dem spillerne vil have kontakt med i dagligdagen til træningerne, men også til diverse arrangementer og overnatningsstævner.

Tag også godt imod denne sæsons hjælpetrænere, som er:
Tobias
Christoffer
Cecilie
Kristine
Sebastian A.
Sebastian M

Alexander Svenstrup

Alder: 22 år

Beskæftigelse: Skal til at studere til lærer. Derudover arbejder jeg i Odense Bowlinghal samt er instruktør hos DGI Badminton
Spillet badminton i: 16 år
Trænererfaring: 10 år

Andet: Jeg elsker at udvikle spillerne og få den bedste spillemæssige side frem i dem. Når jeg ser glæden og interessen hos spillerne, når de træner, ved jeg at det er al tiden værd, og det giver mig lysten og motivationen til at udvikle mig selv som træner. Jeg nyder at se, når børnene hygger sig uden for banen og at være en del af det sociale fællesskab, som jeg synes er noget helt unikt i klubben. En god træning for mig er, når ungerne har lært en masse og føler, at de er blevet bedre, men samtidig har haft det sjovt med at spille badminton

 

Kirstine Hindse

Alder: 24 år
Beskæftigelse: Jeg har de sidste par år arbejdet i hjemmeplejen som afløser, men nu håber jeg på at kunne starte på sygeplejestudiet til september. Derudover klatrer jeg også i min fritid.  
Spillet badminton i: 19 år
Trænererfaring: 11 år

Andet: Jeg er træner, fordi jeg synes, det er fedt at kunne give sin egen kampgejst videre til den næste generation. Da jeg selv startede som helt lille, var det min egen far, der var træner, og han har helt sikkert givet noget inspiration videre til mig. Det bedste ved at være træner er, at se hvordan spillerne udvikler sig forskelligt, både på og uden for banen.

 

Brian Busborg Madsen

Alder: 46 år.
Beskæftigelse: Jeg arbejder hos Skoda Ejby, hvor mine primære funktioner er at afregne garanti arbejde til fabrikken, og sørge for vores IT fungerer.
Spillet badminton i: 40 år, altid i TPI. Jeg elsker stadig at spille og derfor har jeg i år skåret ned på seniortræner jobbet, så jeg kan få mere tid til selv at svinge ketcheren.

Trænererfaring: 32 år. Jeg blev træner som 14 årig, og har siden trænet spillere fra 6 – 60 år, og alt fra begyndere til elitespillere. Jeg har også været træner i andre klubber på Fyn. Men mit hjerte brænder for TPI.

Andet: Mit mål for alle spillere er, at de bliver så dygtige, som de kan, og jeg elsker at se glæden hos en spiller, når noget endelig lykkedes. Jeg er ikke den store legeonkel, men mere tekniknørden der går op i detaljen.

 

Cecilie Troldal:

Alder: 14 år

Skole: Skal til at gå i 8 klasse på Sct. Albani Skolen

Spillet badminton i: Tre år

Trænererfaring: Hjælpetræner i en sæson

Andet: Når jeg ikke spiller badminton, nyder jeg at være sammen med mine venner.

 

 

 

Kristine Gade:

Alder: 14 år

Skole: Skal til at gå i 8 klasse på Tarup Skole

Spillet badminton i: Fem år

Trænererfaring: Har været hjælpetræner i en sæson

Andet: Kan godt lide at hjælpe andre til at få en god oplevelse på badmintonbanen.

 

 

 Sebastian Andersson

Alder: 14 år

Skole: Skal til at gå i 8 klasse på Paarup Skole

Spillet badminton i: Fem år

Trænererfaring: Har været hjælpetræner i en sæson

Andet: Jeg elsker at spille badminton, og det har jeg gjort, lige siden jeg begyndte.

 

 

 

Sebastian Munthe

Alder: 11 år

Skole: Skal til at gå i 6 klasse på Paarup Skole

Spillet badminton i: Fire år

Trænererfaring: Skal til at starte min første sæson som hjælpetræner

Andet: Jeg elsker badminton, fordi der er et godt sammenhold mellem spillerne, og så er det også sjovt at spille badminton

 

 

 

Christoffer Busborg

Alder: 12 år

Skole: Skal til at gå i 7 klasse.

Spillet badminton: Har gået til badminton i seks år, men har spillet badminton hjemme i stuen siden jeg var tre år

Trænererfaring: Har været hjælpetræner i en sæson

Andet: Jeg synes, det er rigtigt sjovt at hjælpe andre med at lære den rigtige teknik. Når jeg ikke er til badminton, synes jeg det er sjovt at spille Playstation og øve mig på skateboard.

 

 


Tobias Callesen

Alder: 12 år

Skole: Skal til at gå i 6 klasse på Paarup Skole

Spillet badminton i: Fire år

Trænererfaring: Har været hjælpetræner i 1,5 sæson

Andet: Når jeg ikke træner, spiller badminton eller bare er i hallen, kan jeg rigtig godt lide at fiske og spille computer.