Trænerne på plads på 1. og 2. damer til kommende sæson

I sidste uge præsenterede vi alle vores ungdomstrænere, og i denne uge er det så seniors tur!

Vi starter med damerne, hvor vi efter 3 sæsoner skal sige stor tak til Gitte Karmark! Gitte har gjort et kæmpe stykke arbejde de seneste sæsoner, og vi føler os overbevist om, at hun og pigerne havde lykkes med overleve i 2. division, var den ikke blevet afbrudt før tid.

Til den nye sæson, får vi et helt nyt ansigt til klubben, da vi har lavet en aftale med Søren Hougaard og dette glæder vi os rigtig meget til! Søren har trænet divisions håndbold i mange år fra 1-3 div og i de seneste sæsoner været træner for Middelfarts succesfulde herre hold, som er aktuelt er placeret i 3. division. Søren er igennem årene taget dem fra serie til et dygtigt divisionshold, og vi håber af disse erfaringer kan videreføres til os, så vi inden længe igen har 2. divisions håndbold i Paaruphallen. Søren er selv tidligere divisionsspillere og har været igennem DHF’s elitetræner uddannelse.

Til 2. holdet har vi lavet aftaler med to TPI legender, hvis samlede antal kampe for 1. holdet overstiger langt over 1000! Duoen er Helle Sørensen og Mette “Ib” Nielsen. Ingen af dem behøver nærmere introduktion, Helle har trænet vores dame senior on/off de seneste 10 år og Mette har trænet ungdomsholde de sidste mange år, og genoptaget sin håndboldpension gentagende gange, når klubben har haft brug for det.

Vi glæder os over, at Søren, Helle og Mette i den kommende sæson, skal vise vejen for vores dame afdelingen, og vi sikre på, at vi går en meget spændende sæson i møde.