U17 piger rykker op i 1. division

TPI’s U17 piger blev torsdag den 5. december vinder af 2. division på Fyn, og dermed har de kvalificeret sig til 1. division B HRØ. Dette er yderst velfortjent efter mange timers hårdt arbejde siden før sommerferien, hvor målet var klart: vi ville spille 1. division.Den første halvsæson har budt på mange timers kollektiv og individuel træning, som stadigvæk kan udvikles og blive endnu skarpere. På holdet har vi arbejdet meget med ansvaret og det mentale fokus, når tingene ikke går ens vej. Det har pigerne bevist, de kan gribe og er kommet ubesejret gennem rækken. Dog er en af de største sejre det store sammenhold, pigerne viser, hvor noget af det vigtigste er, at vi kan være seriøse men samtidig have det mega sjovt med at spille håndbold. Samtidig har vi haft tilgang af spillere på årgangen, hvilket bevidner om et positivt træningsmiljø, hvilket som trænere og klub er glædeligt. Glæden til spillet er ikke til at skjule hos pigerne, og det er en sand fornøjelse som træner at tilbringe mange timer med dem.

Vi trænere glæder os til at skulle prøve kræfter med 1. division og se, hvordan vores spil og sammenhold yderligere kan udvikle sig. Tillykke til pigerne herfra.

Hilsen jeres trænere Pernille og Mette