Sidste hjemmekamp i 2019.

Så skal sidste hjemmekamp i 2019 spilles for vores Danmarksserie hold.

Sidste kamp er et lokalopgør mod Marienlyst, der efter Odinsbroens opståen kun ligger 10 minutters kørsel fra home Tarup Park. Marienlyst rykkede, sammen med os, ud af 2. Division i sommers og har den klare målsætning at etablere sig i DS. Indtil videre går det godt for dem og de ligger over nedrykningsstregen. De har dog tabt 3 af de sidste 4 kampe og har også været gennem trænerfyringer. Hvilken betydning det har, vil vise sig, men med Simon Stasiak som midlertidig træner, har de fået en mand med masser af rutine, både som spiller og træner. Samtidig har Marienlyst overtaget i de indbyrdes opgør mod os.

Vi har vundet 6 af de sidste 7 kampe, hvor det kun er blevet til et nederlag på 0-1 mod rækkens tophold SFB/Oure. Efter en svær start i DS, virker det som om, at spillerne tror mere på sig selv og vi er dermed blevet skarpere foran mål. Ole Stangerup, Simon Ditlevsen og Kuno Sørensen har gennem det sidste halve år holdt fast i et højt engagement og et godt humør. De har været indpiskere og samtidig givet plads til sjov, når det var påkrævet. Der er ingen tvivl om, at alle omkring klubben meget gerne ser 3 point i dag, så håneretten igen havner i Odense NV.

Jeg håber derfor, at mange vil komme og støtte holdet i deres sidste hjemmekamp.

Kampen spilles på home Tarup Park Kl. 13.00

Andre TPI senior kampe i weekenden.

Albaniserien Søndag d. 27/10 Kl. 14.45 Marstal Stadion. Marstal-TPI.

Serie 2 Søndag d. 27/10 Kl. 17.00 home Tarup Park. TPI- FC Avrasya

Serie 3 Lørdag d. 26/10 kl. 17.00 home Tarup Park. TPI-B67

Kom så de hvieee.