Sæsonen nærmer sig enden.

Nu er sæsonen ved at være slut og spillerne begynder at virke lidt trætte. Både DS og AS har dog 3 spændende kampe endnu, inden vinterens ro kan falde ned over spillere og trænere.

DS skal i dag en tur til Østerbæksvej, for at besøge lokalrivalerne fra OKS. Dagens modstander er nyoprykker og kom fint fra start, hvor de bla. fortjent vandt over os med 3-1. Siden er de dog gået lidt i stå og har i de seneste 6 kampe kun hentet 1 point. Et såret dyr er dog ofte farligt og vi skal være på mærkerne, hvis vi skal revancere sæsonens første opgør. Vi kommer til gengæld med tro på egne evner. I de sidste 6 kampe er det blevet til 5 sejre og med en sejr i dag, kan vi ligge afstand til et par af bundholdende. En ting er favoritværdighed, en anden er lokalopgør. Der er ingen tvivl om, at vi møder et toptændt OKS mandskab, der vil gøre alt, for at bevare håneretten.

Kampen Bliver spillet på OKSon Park Kl. 15.00

AS tager imod rækkens tophold B1913. Efter de blåblusede rykkede ud af DS før denne sæson, har snakken kun gået på om det var dem eller 09`erne der skulle rykke op igen. Forudsigelserne ser ud til at holde stik. De to hold er et niveau over de andre. B1913 lagde ud med et nederlag, men har ikke tabt siden og de sidste 6 kampe har de hentet 6 sejre. Så der er ingen tvivl om, at vi er underdogs i dagens kamp. Vi har dog ikke tabt de sidste 7 kampe i træk og den selvtillid, det har givet, er en god ballast at have med i rygsækken. Desværre er vi plaget af skader/ferie og 2 karantæner, men så skal de nye bare bevise, de skulle have været med hele tiden.

Kampen bliver Spillet på home Tarup Park Kl. 15.00

Vi krydser fingre for 6 point. God kamp til spillere og trænere.