En Fantastisk weekend.

Alle i seniorafdelingen havde set frem til denne weekend. Dels pga. det sportslige og dels pga. socialt samvær på tværs af hold.

3. Holdet (serie 2) startede weekenden allerede torsdag, hvor de skulle møde Langeskov. Holdet er kommet fint fra land og lå inden kampen midt i rækken. Et 3. hold er altid udfordret i samspillet, da det er ikke altid er de samme spillere, der kommer ned fra hold 2. Men indtil videre har Søren Nielsens tropper ikke skuffet og i torsdagens opgør gjorde de det heller ikke. En 4-0 sejr blev kørt stensikkert hjem. Målene blev scoret af Johan Sejr, Jonathan Nancke, Peter Bom og Jacob (Jackie) Hansen. Holdet ligger nr. 6 med 12 point for 7 kampe.

Fredag var det så 4. Holdets tur (serie 3). Holdet var spået en sæson i den tunge ende af rækken, men på imponerende vis, var de stadig ubesejrede inden fredagens opgør mod Chang. Med en 3-2 sejr er de stadig ubesejrede og holdet ligger på en flot 4. plads med 10 point for 4 kampe. Da holdene ikke har spillet lige mange kampe, kunne det reelt være en 1. plads. Fredagens mål blev scoret af Danny Jensen, Samuel Thurnherr og Simon Ditlevsen.

Lørdag var der dobbeltarrangement. 1. holdet (Danmarksserien) startede kl. 13.00. Med 2 sejre i træk var der, med forventning, set frem til lørdagens opgør mod Herning Fremad. Holdet startede flot og var dominerende i hele 1 halvleg. Det betød, de kunne gå til pause med en fortjent 2-0 føring på 2 mål af Patrick Brøsted Rasmussen. Efter pausen lukkede vi dem uforståeligt ind i kampen og pludselig stod der 2-2 på måltavlen. Resten af kampen pressede vi på og var flere gange tæt på. Vi skulle dog hen til 87. minut før Magnus Pedersen scorede sit første mål for klubben. Forløsningen var stor, da det kunne konstateres, at vi har vundet de sidste 3 kampe, inden mødet med storfavoritterne SFB/Oure på lørdag. Det betyder, vi ligger på en 6. plads med 10 point for 8 kampe.

Dermed var der et stort pres på 2. Holdet (Albaniserien) inden deres opgør mod Bogense. Bogense sluttede sidste sæson som nr. 2 og var derfor tæt på oprykning til DS. Samtidig havde de, efter en dårlig start, i de sidste 3 kampe vundet og scoret 17 mål. 2. Holdet er dog begyndt at tro på egne evner og spænding blev der aldrig. Vi vandt 4-0 og gav kun halvanden chance væk i hele kampen. Målene blev scoret af Mads Møllegaard 2, Mads Gydesen og Jonas Ploug. Holdet ligger nr. 6 med 13 point for 8 kampe.

En fantastisk sportslig weekend blev afløst af seniorafdelingens arrangement på Storms Pakhus. Her mødtes alle spillere til god mad, lidt at drikke og høj stemning. Hvis jeg ikke tager meget fejl, sluttede de sikkert af på Blomsten og Bien. En meget fortjent afslutning på weekenden, så nu står den på hård træning inden næste weekends kampe og forhåbentligt sejre.