DBU Fodboldskole.

I en tid hvor unge har mange forskellige labels, såsom dovne, forvente og narcissistiske, knyttet til sig, er det en fryd at komme op på TPI`s anlæg i denne uge, hvor der afholdes DBU`s Fodboldskole.

Efter mange år med ældre/gamle fodboldskoleledere, har de unge taget teten. Fodboldskoleleder og Trænerleder Lasse Rasmussen og Mads Juncher har formået at stable et fremragende team på benene, der alle har valgt at bruge en uge af deres ferie på at gøre en forskel for mange af områdets børn, så de kan få en sjov uge i fodboldens tegn.

Disse unge mennesker kunne have sovet længe, spillet computer og festet med deres kammerater/veninder. I stedet står de tidligt op hver dag i uge 27 for at give børnene på fodboldskolen en fantastisk uge.

Da man ofte glemmer at takke dem der gør en forskel, skal der herfra lyde en stor tak til.

Jakob Boe Jensen – Mads Holm Hansen – Kristian Søndergaard – Mikkel Nørgaard – Liam Kasper Mccoll – Mathias Rindebæk Andersen – Andrej Andersen – Tobias Mose – Gustav Søndergaard – Pelle Stage – Maria Ravn Jensen – Mikkel Emil Hansen og sidst men ikke mindst lederne Mads Juncher og Lasse Rasmussen. I fortjener alle en stående klapsalve.