Oprykningsfest.

Som alle sikkert er bekendt med og som det kan ses på billedet, fejrede 2. senior sidste weekend deres oprykning. For første gang i klubbens historie, er klubbens 2. hold næste sæson at finde i Albaniserien (fynsserien).

Der er dog lige en kamp tilbage i serie 1. Aftenens kamp mod naboerne fra KFUM.

Som alle også ved, er det en kamp ingen vil  tabe. Den plejer at blive kaldt “kampen om stien”. Synes dog snart vi har vundet den sti til ejendom. Siden vi rykkede op til 14/15 sæsonen, har holdene mødt hinanden 9 gange. Det er blevet til 6 sejre, 2 uafgjort og kun et enkelt nederlag, der er dateret helt tilbage til d. 8/5-2015. Vi burde derfor eje den sti, men det gør ikke kampen mindre vigtig.

KFUM har et godt hold, hvor mange spillere har været forbi TPI i ungdomsårene. Nikolai, Bebe, Bilal, Outzen er blot nogle af de velklingende navne. Jeg er sikker på, de vil forsøge at lægge en dæmper på vores fest.

Vi håber derfor, i vil møde op og støtte 2. holdet i deres sidste kamp i serie 1. Der er lagt op til fest og når nu festen ikke kan foregå på home Tarup Park, er der vel næppe et sted, hvor TPI hellere vil fejre oprykning end i KFUM Parken.

Kampen starter Kl. 18.45 i KFUM Parken.