Flot sejr i lokalopgør.

Som billedet viser, var der hård kamp om de 3 point i lørdagens lokalopgør i 2. Division mellem TPI og Dalum.

Lad det være sagt med det samme, Kent Jørgensens mål efter 77 min. afgjorde kampen til vores fordel og vi kunne for anden kamp i træk, strække armene i vejret efter en sejr.

Indtil da havde det været en lige kamp mellem 2 hold, der kender hinanden særdeles godt. For en gangs skyld ville vi gerne have at kampen blev afviklet med masser af dueller og hård fysisk fight. Ikke fordi vi er specielt gode til det, men Dalum har en hel del små vævre teknikere på holdet og hvis de først får det offensive spil sat op, er de livsfarlige. Det lykkedes os, at stoppe Dalums offensiv, men formåede ikke selv at blive farlige.

Da alle havde indstillet sig på, at det blev 0-0 i en kamp uden ret mange chancer, skete det så alligevel. Bannis vandt en takling og førte bolden fremad. Her spillede han den ud i venstre side til en fri Kasper Madsen og før Dalum kunne presse Madsen, lagde han en millimeter præcis aflevering ind i fødderne på en fremstormende Kent Jørgensen, der stensikkert scorede sit første mål i TPI trøjen, til stor jubel for de fleste af de 290 fremmødte tilskuere.

Herefter lagde Dalum et tungt pres, hvor de rykkede deres unge, men meget høje forsvarsspiller, Jacob Mikkelsen frem. De forsøgte med lange bolde, at finde ham, så han kunne sætte de andre i scene. En mission der heldigvis ikke lykkedes. Til gengæld åbnede det op for omstillinger og hvordan Broni og Kent formåede at brænde en tredobbelt chance i de døende minutter, er stadig ikke til at fatte.

Men som tidligere nævnt, kunne vi strække armene i vejret, efter anden sejr i træk.

Desværre får de andre bundhold også point, så vi ligger stadig under stregen. der er 3 point op på den rigtige side og der er efterhånden flere hold, der er i nedrykningsfare.

Forhåbentligt er der mange der vil støtte os i kampen for overlevelse og vi vil meget gerne have jeres støtte i næste kamp som foregår:

home Tarup Park

Lørdag d. 18/5 Kl. 13.00.

Ebbe, Gorm, Alex, Holger og de andre skal i hvert fald nok være klar med grillpølser og lidt koldt til ganen.