En forløsende sejr i Tønder.

Lørdag gik turen til Tønder for at møde FC Sydvest.

Vi havde 6 point op til Sydvest på den rigtige side af nedrykningsstregen. Derfor var en sejr meget vigtig, så vi igen var med i kampen om overlevelse.

Vi startede med at holde i kø på motorvejen og pastasalaten smagte af noget, der ikke var til mennesker. Derfor var spændingen endnu større blandt folkene på bænken. Spillerne derimod viste en vilje og var fokuserede som sjældent set.

15 min. før kampstart ankom partybussen. Peter Ditlevsen havde, sammen med Albani, arrangeret tur for sponsorer og andre interesserede. Bussen var en VIP bus med indbygget fadølsanlæg og de medrejsende så ud til at have smagt grundigt på varerne.

De ca, 30 medrejsende, med de unge Jackie, Seb, Johan, Grønbæk og Nancke i spidsen, skabte en helt fantastisk stemning. Om det havde indflydelse på spillerne er svært at spå om, men sikken en start, der blev løbet og taklet hele vejen rundt. Allerede efter 8 min. sendte Høi et tidligt indlæg til bagerste stolpe, hvor Rasmus Nørgaard dukkede og headede os foran 1-0. Jublen havde dårligt lagt sig før Jonas Bendtzen tog chancen fra distancen og hamrede kugle i kassen. Herefter faldt tempoet og vi kom til at stå langt tilbage, da Sydvest benhårdt gik efter en reducering. Men vi holdt stand til pausen og jeg kan dårligt huske, hvornår vi sidst var foran med 2 mål halvvejs i kampen.

2. halvleg startede som 1. halvleg sluttede. Sydvest på bolden, mens vi lurede på omstillinger. Efter 58 min. fik vi en omstilling og Madsen havde bolden i vores højre side. Herfra tog han et kort træk ind i banen og med en kattepote placerede han bolden i det lange hjørne, uden chance for målmanden. FC Sydvest pressede til det sidste for at komme ind i kampen, men i det 84. min. blev Kasper Madsen sendt afsted. Hans skud blev dog reddet af målmanden, men på riposten kunne Mads Augustinus Hansen afgøre kampen, med målet til 4-0.

Bortset fra pastasalaten var det en helt fantastisk lørdag og stort tak til de medrejsende tilskuere. Det betød rigtigt meget for alle på og omkring holdet.

Kunne være vi kunne få nogle unge gutter til at lave samme stemning, når vi på Lørdag tager mod Dalum på home Tarup Park Kl. 13.00

ps. Peter “Korup” Vestergaard blev dagens kegle, da han havde glemt ting i klubben. Men også det problem fik vi løst, med hjælp fra VIP bussen.