En tur til grænselandet.

Lørdag skal vi en tur mod grænselandet, når vi gæster FC Sydvest på BankParken Tønder.

FC Sydvest er kommet godt igang i 2019, så ingen tvivl om, at der venter os en hård udekamp. I forårets første 8 kampe har de vundet 3, spillet 4 uafgjort og kun tabt en enkelt.

Men lige netop det faktum, at vi spillede uafgjort, da de besøgte os først i April, giver os troen på, at vi godt kan nappe alle 3 point.

FC Sydvest er et af de hold, vi kæmper med i kampen mod nedrykning. Vi har 6 point op til dem, så et nederlag vil være katastrofalt, mens en sejr vil bringe os tilbage i kampen.

Billedet er fra sidst vi vandt og det vil betyde en hel masse, hvis vi oplevede det igen på Lørdag.

Serie 1.

Skulle garagen være fyldt op med dåseøl og slik, eller synes man bare det er for langt at køre, er der også en mulighed for at se god fodbold i serie 1.

2. holdet gæster Utopia i Munke Mose kl. 15.

Vi fører kampen om oprykning til Fynsserien, hvilket vil være første gang i klubbens historie, hvis holdet klarer den. Utopia ligger 2 point efter på 3. pladsen. Den plads der lige netop ikke giver oprykning. De har dog spillet en kamp mere end os.

Der venter derfor drengene en vigtig kamp, hvor en sejr vil skabe stor afstand til 3. pladsen, mens et nederlag vil give øget spænding.