Lige ved og næsten.

2. Division Pulje 1.

Ringkøbing – TPI 1-0

TPI`s holdopstilling:

Victor Larsen, Benjamin Hansen, Jonas Ploug (70 Kasper Emil Hansen), Christian Bannis, Daniel Høi (45 Kasper Skræp), Michael Jørgensen (69 Kasper Madsen, Rasmus Nørgaard, Thomas Broe, Mads Hansen, Kent Jørgensen, Patrick Rasmussen.

Lørdag gik turen til Ringkøbing. en lang tur derop skulle vise sig, at blive endnu længere hjem.

Inden kampen havde vi mødt Ringkøbing 4 gange. 3 gange i DS og 1 gang i 2. div. Ringkøbing førte med 3 sejre mod 1. En statistik vi meget gerne ville ændre i vores favør.

Troen på en sejr var stor og spillerne var ved godt mod inden kampstart. Det var vores første kamp på græs. Om det var grunden vides ikke, men vi kom halvskidt igang i det første kvarter. Ringkøbing, der havde trænet på græs hele ugen, så ud til at være mere hjemme på det langsommere underlag. Efter de første 15 min. kom vi bedre med og vi formåede at blive farligere, især på omstillinger. En bold til forreste stolpe var tæt på at give føringsmålet ved Kent Jørgensen og lidt senere afsluttede Patrick, desværre for os, lige på målmanden. Herefter fik vi igen muligheden på en omstilling. Ringkøbing mistede bolden midt på vores banehalvdel og så gik det stærkt. Vi slap afsted 4 mod 2, men dommeren valgte at stoppe spillet, da han vurderes en RIF spiller havde slået hovedet. Hvordan han nåede til den konklusion forstår jeg ikke og efter at have set episoden på tv, er jeg endnu mere forundret. RIF kom også til chancer, men Vobbe stod stærkt på målet og vi gik til pause med 0-0

I 2. halvleg fik vi medvind og troen på at vi nok skulle få chancer steg. De første 15 min var tætte og begge hold havde muligheder. Desværre fik Mads Hansen sit andet gule kort efter 60 min. og dermed var vi i undertal de sidste 30 min. Det betød, at det pludselig blev en kamp for at beholde et point og måske være heldige med at score en enkelt pind. Taktikken virkede og alle spillere kæmpede bravt. Hvis de kom til chancer tog Vobbe sig stensikkert af dem. 5 min før tid fik vi hjørnespark og en af de muligheder vi havde håbet på opstod. Kasper Skræp steg til vejrs, men han headede desværre lige ved siden af stolpen. RIF pressede videre og i 89. min scorede de sejrsmålet. Et ærgerligt nederlag, men med neutrale briller var det nok fortjent. Men den indsats TPI spillerne præsterede kan ingen pille ved. Der bliver holdt sammen og kæmpet til sidste blodsdråbe.

Næste opgave er på Lørdag, hvor vi tager en tur til Kjellerup.