En godkendt indsats.

Lørdag stod den på forårs sæsonens første hjemmekamp. Det var topholdet Kolding IF, der kom på besøg. Kolding kom med en 5-1 sejr i første kamp, mens vi skulle følge op på det fornemme point, vi hentede i Brabrand.

Der er stor forskel på de rammer Kolding kan stille til rådighed i forhold til det vi kan præstere, så på forhånd var der ikke store forventninger om en sejr. Trænerteamet havde dog gjort deres for at indgyde tro i spillernes hoveder.

Ud af de 9 største byer i Danmark, er der kun 1 by, der ikke er præsenteret i Superligaen. Det er netop Kolding, der som den 7. største by, frister en tilværelse i danmarks 3. bedste række. Der er dog ingen tvivl om, at de er blandt oprykningsfavoritterne til 1. division og det er jo første stop på vejen. Om det er godt nok for en by på den størrelse, vil jeg lade være op til andre at bedømme.

Kampen blev ikke specielt velspillet, men der var en god fight. Kolding startede bedst og havde allerede en stor chance efter 2 min., men Vobbe reddede. I optakten blev der snakket om frispark udenfor feltet. De skulle så vidt muligt undgås, da Kolding har adskillige fremragende skytter. Desværre var det lige hvad Kolding fik efter 16 min. Og Mads Zederkoff skød bolden op i nærmeste hjørne uden chance for Vobbe. Resten af halvlegen var meget lige med få chancer.

Fra 2.halvlegs start var det pludselig os der vandt duellerne og blev mere spilstyrende. Broni havde et skud på overliggeren, som godt kunne have givet mål. Dette billede varede i 25 min. inden Kolding igen vågnede op og kampen blev mere lige igen. Med 10 min. igen fik Kolding korrekt straffespark og Rune Nautrup gjorde det til slutresultatet 0-2.

Alt i alt, synes jeg, det var en godkendt præstation. Vi indkasserede 2 mål på veludførte dødbolde, ellers holdt vi topholdet fra de store chancer.

Desværre betyder de andre resultater i rækken,at det absolut ikke blev nemmere i bundstriden, men vi må op på hesten igen, inden vi skal til Ringkøbing og endnu en svær udekamp på søndag.

TPI – Kolding IF

16 : 0-1 Mads Zederkoff

49: Gult kort Emil Nielsen (Kolding)

76: Gult kort Thomas Broe (TPI)

80: 0-2 Rune Nautrup (straffe)

82: Gult kort Kent Jørgensen (TPI)

TPI`s opstilling.

Victor Larsen – Benjamin Hansen – Kasper Skræp – Daniel Høi

Michael Broni – Rasmus Nørgaard – Thomas Broe (79: Ali El-Haj) – Mads Hansen (78: Mads Bertelsen)

Patrick Rasmussen – Kasper Madsen (66: Kent Jørgensen)