Topholdet på besøg.

Selvom vejret ikke viser det, er foråret skudt i gang. Forårssæsonen startede i sidste weekend, hvor vi hentede 1 point i Brabrand.

I dagens kamp gælder det topholdet Kolding IF. Kolding har ligget i toppen hele sæsonen og har i 17 kampe kun tabt 1. Så der er ingen tvivl om, at vi får noget at se til.

Udover turneringen har Kolding også klaret sig godt i pokalturneringen. Her nåede holdet kvartfinalen via sejre over bla. Vejle og Randers fra Superligaen. I kvartfinalen tabte de 0-2 til Superligaens nr. 2 FC Midtjylland efter en absolut godkendt indsats.

Første gang vi mødte Kolding, tabte vi 0-2. Et hæderligt nederlag der ikke blev større pga. god fight og en særdeles velspillende Vobbe i målet.

Det nye trænerteam, Ole Stangerup og Simon Ditlevsen, har, sammen med holdet, haft en god opstart. I 7 træningskampe tabte vi kun 1 og sæsonåbningen i lørdags viste også et toptændt TPI mandskab.

Der er ingen tvivl om, at alt skal gå op i en højere enhed lørdag, hvis vi skal hente point. Vi skal stå kompakt i defensiven og udnytte de chancer vi får.

Der er mulighed for hjemmebanedebut til Mads Augustinus Hansen, der er kommet fra Marienlyst. På trods af sin unge alder, er Mads en erfaren divisionsspiller, der med sin hurtighed og gode dybdeløb er en trussel mod alle hold i rækken. Derudover kan Kent Jørgensen få sin debut. Kent har tidligere spillet i Dalum og senest i Middelfart. I Brabrand kampen var han desværre skadet og i skrivende stund vides det ikke om han er klar til dagens opgør. Kent er en stor dreng, der fysisk kan stå godt imod. Derudover er han hurtig og har et godt spark.

Vi har også et par stykker, der er vendt ”hjem” igen. Rasmus Johansen er vendt tilbage fra København. Rasmus har haft en rigtig god opstart, men blev desværre skadet sidste weekend. Thomas Broe, har efter 1 år i Marienlyst, valgt at trække i TPI trøjen igen. En beslutning vi alle er glade for. Broe er en rigtig tilskuer favorit pga. sin fine teknik. Broe er med til at fastholde bolden på midten, hvilket vi har savnet.

Med hård fight, sammenhold og lidt held skal kampen vindes. Der er sket større overraskelser i fodbold før.