Godt resultat i sæsondebut.

Lørdag var vi en tur i Aarhus forstaden Brabrand, hvor der ventede os en svær udekamp.

Brabrand lå inden kampen på 4. pladsen og var stadig med i oprykningsræset. Vi vidste, de ville presse hårdt fra start og var fysisk stærke.

Derfor var taktikken at stå solidt i defensiven og derefter sætte de forreste i scene mand mod mand. Vi startede med den meget stærke vind imod os og der var slet ingen tvivl om, at medvinden hjalp Brabrand, til at fastholde deres taktik. Men vores spillere overholdt aftalerne og smed bolde op mod angriberne, hvis de var pressede. Det betød dog at midtbanen kom til at løbe meget uden bold. Brabrand blev aldrig helt farlige trods adskillige tilløb. Efter 31 min. slog vi bolden i feltet, men Brabrand clearede. Dog ikke længere væk end at Rasmus Nørgaard kunne heade bolden tilbage i feltet. Her var en Brabrand spiller så uheldig at sætte hovedet på og dirigere bolden i modsat side af målet, end der hvor målmanden stod. Vi var foran 1-0 og troede nu endnu mere på overraskelsen. Brabrand fastholdt dog presset og efter 43 min. tabte vi en duel på midtbanen og Brabrand sparkede på mål, hvor bolden tog stolpen og gik ind uden chance for Tiggo i målet.

I pausen blev vi nødt til at skifte Rasmus Johansen ud, da han kom til skade med knæet.

Kasper Madsen kom ind fra 2. halvlegs start og lagde sig op foran, sammen med Patrick. Brabrand overraskede ved at spille mere med bolden i modvinden, hvilket de faktisk også formår. 2. halvleg foregik lidt som 1., men vi blev farligere på omstillingerne og kunne med lidt held godt have scoret et mål mere. Til gengæld var Brabrand også farlige og Tiggo måtte et par gange strække sin 2 meter krop, for at redde nærgående forsøg. Til sidst kæmpede alle spillere heroisk for at beholde det ene point.

Alt i alt skal vi være yderst tilfredse med resultatet, hvilket vi også er. Det var samtidig vores første point mod et top 6 hold.

Brabrand – TPI 1-1

31. min. 0-1 selvmål

43. min 1-1 kasper Andersen

TPI`s opstilling:

Tiggo – Dikte – Skræp – Bannis – Høi

Broni (64 Bertelsen) – Nørgaard – Broe (78 Ali) – Mads Hansen

Patrick – Rasmus Johansen (45 Kasper Madsen)

Næste kamp er Lørdag d. 16 Kl. 13.00 i home Tarup Park, Når rækkens tophold Kolding IF kommer på besøg.