Så er det alvor

Efter 2 måneders opstart, er det nu, det for alvor gælder.

Lørdag gæster vi Brabrands Kunstgræsbane i forsøget på at hente 3 point med hjem til Odense NV.

Brabrand ligger nr. 4 og er med i den top 5, der stadig har chancen for at rykke op. På hjemmebane tabte vi 0-1, i en kamp hvor kampens eneste scoring faldt efter en times spil og trods et pres den sidste halve time, formåede vi ikke at få udlignet. Brabrands topplacering er ikke en tilfældighed. Det er et fysisk stærkt hold, der efter sigende praktiserer et heftigt pres på modstanderen.

Vi kommer dog med en god tro på egne evner. I opstartens 7 træningskampe har vi kun tabt en til Slagelse. De øvrige 6 blev vundet efter solide holdpræstationer. Vi mener, vi er i fysisk god forfatning og er klar til at kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne for at få point med hjem.

Kampen er også debut for vores nye cheftræner Ole Stangerup. Ole har. sammen med Simon Ditlevsen, forberedt spillerne på en hård fight i foråret, for at undgå degradering til DS. De fysiske test viser også, at det ikke kun har været skudtræning hele vinteren.

Derudover er der debut til Mads Augustinus Hansen, der på trods af sin unge alder har en del divisionserfaring. Mads har været et friskt pust og har spillet formidabelt i træningskampene.

Den anden debutant, Kent Jørgensen er desværre skadet, men med lidt  kød og kartofler skal han nok blive klar.

Derudover er der comeback til 2 spillere. Thomas Broe, der senest har været i BM, er vendt tilbage og med ham har vi fået en særdeles boldfast midtbanespiller. Så ikke nok med vi havde landsholdsspillere i efteråret, så har vi nu også en danmarksmester, dog i indendørs, men alligevel.

Ligeledes er Rasmus “Joe” Johansen vendt tilbage fra uddannelse i hovedstaden. Joe er en fantastisk atlet. Hurtig og en enorm springkraft gør ham til en mundfuld for modstandernes forsvar. Joe er, efter sin “hjemkomst”, gjort til angriber og har været særdeles målfarlig. Bla. med 2 mål mod Marienlyst og et selvmål mod Slagelse.

Kampen spilles på Brabrands Kunstgræsbane lørdag Kl. 14.00. Der vil være livescore på TPI Fodbolds facebookside, så alle har en chance for at følge med.

Truppen til kampen er:

Mathias “Tiggo” Glintberg (målmand)

Victor “Vobbe” Larsen (målmand)

Benjamin “Dikte” Hansen (forsvar)

Kasper Skræp (forsvar)

Jonas Ploug (forsvar)

Christian Bannis (forsvar)

Daniel Høi (forsvar)

Mads Bertelsen (forsvar/midtbane)

Ali El-Hai (midtbane)

Thomas Broe (midtbane)

Rasmus Nørgaard (midtbane)

Michael “Broni” Jørgensen (midtbane)

Mads Augustinus Hansen (midtbane/angriber)

Rasmus “Joe” Johansen (midtbane/angriber)

Kasper “revisoren” Madsen (midtbane/angriber)

Patrick “patte/paddy” Rasmussen (angriber)

Trænere. Ole Stangerup og Simon Ditlevsen.

Målmandstræner. Kuno Sørensen. (debut)

Fysser. Andreas Andersen og Fredrik Omann.

Holdledere. Peter “korup” Kristensen og Thomas “müller” Eriksen.

Kitmand. Arne “shorts” Hansen.