Sidste test.

Om en uge går 2. Division igang igen. Vores første kamp er Lørdag d. 9/3 ude mod Brabrand.

Men først skal sidste træningskamp spilles.

Vi skal en tur til Slagelse og møde nr 5 i 2. div. pulje 2.

Slagelse er moderklubben bag den tidligere superligaklub FC Vestsjælland. Da de spiller i den anden pulje, er kendskabet ikke ret stort, men vi kan konstatere, at de har en del flere point end os.

Kampen mod Slagelse er den 7. træningskamp og med sejre i de første 6, føler vi, at vi står godt rustet til de nervepirrende kampe i foråret.

I lørdags mødte vi naboerne fra Næsby. En kamp mellem de 2 klubber er altid et drama, hvor ingen af holdene vil tabe. Kampen blev også en lige affære, hvor vi i 1. halvleg havde chancer. I 2. halvleg blev Næsby farligere og uafgjort var nok et passende resultat. Men i 78. min tog Kasper Madsen chancen med et højreben, der næsten aldrig bruges til andet end at holde balancen på. Bolden tog stolpen og gik i kassen. Målet forblev det eneste i kampen og vi kunne fejre 6. sejr i træk. kampen forløb dog ikke uden drama, da begge hold fik et rødt kort i 2. halvleg.

Men nu gælder det kampen i Slagelse. Kampen spilles Kl. 12.00 i Slagelse.

For dem der ikke gider forcere broen, er der stadig mulighed for at se god fodbold. Vores serie 1, der fører rækken, tager imod OB, der er bundprop i Albaniserien. Kampen spilles på home Tarup Parks Kunstgræs lørdag Kl. 13.00.