Nabostrid

  • Idag er der træningskamp mod vores naboer fra Næsby.

Efter mange år i 2. div. rykkede Næsby sidste sæson ned i Danmarksserien. Det sidste halve år i 2. div. viste de dog, at det kun var et magert efterår der ødelagde det. I foråret hentede de mange point og var ved at redde sig til sidst. Holdet fra 2.div. er næsten intakt, så der er ingen tvivl om kvaliteten hos dagens modstander.

Næsbys spillere har utallige divisionskampe på deres cv. og deres erfaring giver dem et forspring i DS. Her ved vinterpausen ligger holdet nr. 2 efter Varde og det er efter al sandsynlighed også disse 2 mandskaber, der skal slås om oprykningen. Nogle af spillerne har trådt deres barnesko i TPI og selvom vi gerne så dem i den hvide trøje, er det altid dejligt at møde tidligere spillere. Kasper Dreyer og Christoffer Hermansen er højst sandsynligt med i dag, mens Chris Hansen sidder ude med en langtidsskade.

Vi vandt i mandags 2-0 over Otterup. Det var absolut ikke den mest prangende kamp, vi har spillet hidtil og i dagens opgør skal der helt andre boller på suppen, hvis vi skal holde stimen som ubesejret i træningskampene. Samtidig er der kun 14 dage til turneringsstart, så vi nærmer os også de sidste muligheder for spillerne, til at overbevise trænerne om, at de skal starte inde i 1. turneringskamp.

Kampen spilles i dag lørdag Kl. 11.00 på home Tarup Parks kunstgræs.

For de rigtigt seje, er det muligt at se serie 1 mod Nr. Aabys Albaniserie Kl. 15.00 på samme bane.