Endnu en træningskamp.

2. Divisionsholdet har endnu engang spillet træningskamp. Denne gang skulle vi møde Boldklubben Marienlyst.

BM ligger sidst i 2. division pulje 2 og sandsynligheden for at de 2 hold senere i foråret skal mødes i kampe om nedrykning, er derfor stor. De har i løbet af vinteren sagt farvel til en del spillere, men har fået andre gode spillere ind. Samtidig er Kim Jørgensen ny træner i klubben.

Vores trænere havde valgt at hele truppen skulle have muligheden for at vise sig frem. Det betød,at en del spillere der havde fået meget spilletid i de første træningskampe, fik fri til at slappe af.

Kampen bølgede fra starten lidt frem og tilbage. Det var tydeligt at BM`s spillere er gode på bolden. Men efter 20 min. lagde Kasper Emil Hansen et flot indlæg ind over, så Rasmus Johansen ingen problemer havde med at heade os foran 1-0. Efter 28 min. var det så Mikkel Foged, der fra den modsatte side lagde bolden ind i panden på Rasmus Johansen og han svigtede ikke, men bragte os på 2-0. En stilling der holdt indtil pausen.

I 2. halvleg, synes jeg, var vi igen i kontrol og arbejdede hårdt for hver bold. Efter 50 min. fik vi straffespark og Patrick Brøsted Rasmussen scorede til 3-0. Mads Hansen er en af de spillere, der har forladt BM. Nu tørner han ud for os og han kunne efter 79 min. med et fremragende drejende langskud fra kanten af feltet gøre det til slutresultatet 4-0. Jeg synes godt vi kunne have vundet større og specielt Kasper Madsens afbrænder tæt foran et mål uden en målmand, står som en af de helt store.

Men endnu en sejr og Ole Stangerup er ubesejret i de første 4 træningskampe som TPI træner. Tænk hvad det kan blive til, når han finder ud af hvilket hold han træner (indforstået joke)