En god fornemmelse.

Lørdag stod vi overfor sæsonens anden træningskamp. Vi mødte Middelfart, der er tophold i 2. Div. pulje 2 og en af favoritterne til at tage en oprykningsplads.

Lad det være sagt med det samme. Middelfart havde bolden mest og det er et fantastisk godt hold med tidligere superligaspillere i truppen.

Derfor var trænernes oplæg også at gå hårdt til dem fysisk, så de ikke fik spillet til at flyde. Samtidig skulle spillerne overholde de defensive aftaler, så Middelfart ikke fik plads i rummene mellem kæderne. Til sidst skulle vi prøve at sende vores hurtige angribere afsted i løbedueller mod deres midterforsvar. Det var lige netop, hvad der skete efter få minutter. En lang bold blev sendt afsted, Patrick Brøsted Rasmussen var hurtigst og kunne sende kuglen i nettet, til en overraskende 1-0 føring. Middelfart var spilstyrende, mens vi stod kompakt og arbejdede stenhårdt. Dermed endte 1. halvleg 1-0 til os. I og efter pausen skiftede begge hold massivt ud, men uden billedet ændrede sig. Middelfart på bolden, med os kæmpende og tæt på i duellerne. De sidste 20 min, kom vi under massivt pres, men det lykkedes holdet at forsvare sejren hjem.

Helt klart en mandfolkeindsats mod et rigtigt godt Middelfart hold, der stadig må ses som oprykningsfavorit.

Aftalerne blev holdt og spillerne viste kæmpe fysisk overskud. Jeg ville ikke være overrasket, hvis et par spillere fik krampe på en af byens natklubber i løbet af natten.

Næste træningskamp er hjemme på home Tarup Parks kunstgræsbane på

Torsdag d. 7/2 Kl. 18.00 mod OB`s U19 ligahold.