En ordentlig mundfuld.

I dag venter sæsonens anden træningskamp.

Det nye trænerpar, Ole Stangerup og Simon Ditlevsen, sender holdet i kamp mod Middelfart i sæsonens anden træningskamp. Der skal bygges videre på den fornemme sejr over Oure/SFB i den første. Holdet har nu haft endnu en uge, til at lære trænernes tanker om spillestil at kende. Forhåbentligt betyder det, at vi er bedre til at holde på bolden end sidste i uge.

Det kræver det også, hvis vi skal følge med Middelfart, der er 2. Divisions tophold i pulje 2.  Middelfart vandt i lørdags 5-0 over Næsby, så ingen tvivl om, at der venter os hård modstand. Folk der læser den lokale avis, har de seneste uger læst om massiv spillertilgang. Tidligere superligaspillere er hentet. Bla. Jesper Lange med en fortid i OB – Esbjerg – AGF samt et par udenlandske klubber. Jesper har, som mange ved, trådt sine barnestøvler til i TPI, hvor han spillede indtil U17 tiden, hvorefter turen gik til licensklubberne og ungdomsfodbold på højeste plan.

Spillerne til dagens kamp er:

Ali – Broni – Bendtsen – Bannis – Bertelsen – Broe – Dikte – Demant – Høi – Joe – Kap – Kent – Madsen – Mads Hansen – Patrick – Ploug – Rasmus Nør – Skræp – Tiggo.

Spillere der sidder over med skader eller andet:

Kim L – Vobbe – Holm – Mikkel Nør – Sølle – Foged – Lange.

Kampstart er Kl. 13.00 i Middelfart.