Nyt samarbejde med Tietgen Handelsgymnasium

TPI Håndbold har i efteråret 2018 fået etableret et nyt og spændende samarbejde med Tietgen Handelsgymnasium. Samarbejde indeholder flere spændende muligheder for begge parter.

Vi er utrolig glade for, at Tietgen Handelsgymnasium har sagt ja til dette samarbejde, som giver os mulighed for, at træner i C.F. Tietgen Boxen, som er en helt ny og lækker træningshal, som handelsgymnasiet ejer. Dette har givet mulighed for, at vores U10 og U12 piger kan træne i hallen hver tirsdag, hvilket ikke kun er godt for disse to hold, da deres træningstid i hallen forøges, det er også godt for de øvrige hold i klubben, hvor træningsforholdene i Paaruphallen derfor naturligt forbedres.

Vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde med Tietgen Handelsgymnasium!

Bestyrelsen