Schwarzer Samstag

Hvis sidste weekend var super Søndag, er denne weekend bedst beskrevet som Schwarzer Samstag.

2. Div. tog imod Vejgaard, der lå 2 point efter os. En sejr ville derfor betyde, at vi lagde afstand til en direkte konkurrent i nedrykningsspillet. Desværre gik det ikke den vej. Anders Fønss bragte os foran 1-0 efter 56 min., men allerede 3 min. efter udlignede Vejgaard. Det lignede et uafgjort resultat, hvilket ville være ok for os, men efter 94 min. kiksede vi bagude og Vejgaard kunne score sejrsmålet. Nu venter der os 2 svære kampe inden vi kan gå på vinterferie. På lørdag tager vi et lille smut til Jammerbugt, for at møde et af topholdene.

Serie 1. kunne med en sejr over Glamsbjerg øge afstanden i toppen af rækken. På forunderlig vis lykkedes missionen ikke og vi måtte tage hjem med et 1-2 nederlag. Et nederlag der skal hævnes på søndag, hvor ærkerivalerne KFUM kommer på besøg Kl. 11.00.

Serie 4 var sikret en plads i oprykningsspillet til foråret, så et nederlag til Chang betød ikke det vilde. Men vi vil jo helst vinde hver gang.

Serie 3 spillede heldigvis søndag og søndagskampene har vi gode erfaringer med. Larsen tropper har vist imponerende styrke og havde inden søndagens kamp vundet alle de forudgående kampe. Derfor gik holdet på banen med ambitionen om at gå gennem halvsæsonen med maksimum point. De mødte rækkens nr. 3 Åsum. Helt fortjent og forventet vandt holdet 6-0 og en suveræn sæson kunne fejres. Specielt formstærke Jonathan Grønbek imponerede med 4 scoringer. Nu venter der anderledes tætte kampe i oprykningsspillet, men med den seriøsitet holdets spillere udviser både på og uden for banen, er forventningerne store.

Næste weekends kampe.

2. Div.    Jammerbugt – TPI lørdag kl. 14.00 i Pandrup.

( man kan godt gøre med bussen, bare giv UT besked på 24456189)

Serie 1  TPI – KFUM Søndag Kl. 11.00 på home Tarup Park.

Et rigtigt lokalopgør, så jeg håber mange vil komme og støtte holdet i den sidste af mange gode kampe dette efterår.