Hollandsk spiller til TPI Håndbold!

2.division damer har truppen på plads til den kommende sæson.

Det var lidt af en tilfældighed, at denne mulighed indtraf, men efter et par gode samtaler, er det lykkedes at få Soraya Wassen til Danmark. Desuden en stor tak til Jensens Bøfhus, der udover at være vores sponsor har givet en hjælpende hånd og har været med til at gøre det muligt.

Hun skal bo hos Tina og Bjarne Kjær Hansen, som har sagt ja til at være værtsfamilie og hjælpe hende med at blive godt integreret i Odense. TPI håndbold og 2.division damer vil gerne sige tusind tak til Tina og Bjarne for at åbne deres døre for Soraya.

Soraya er 175 cm høj, venstre håndet og har spillet for HV DOS og Misker E&O i både 1. og 2. division.
Soraya er tiltænkt en plads i det centrale forsvar og offensivt byder hun ind med afslutninger fra distancen.

Soraya kommer til Odense den 26.august