Topbrag i DS

Fredag d. 4/5 skulle det længe ventede topbrag i DS pulje 3 mellem Oure og TPI finde sted. De 2 hold har hele sæsonen fulgtes ad og inden forårssæsonen gik igang, var det kun et enkelt mål i vores favør, der skilte dem i toppen. Med et nederlag til Varde i premieren og uafgjort mod VSK i 3. kamp, var vi pludselig 5 point bagud og med Oures favoritværdighed, troede de fleste nok, at oprykningspladsen var besat. Men med 5 kampe i streg uden at tabe og nogle pointtab til Oure, lå vi inden dagens opgør 3 point foran. Derfor var det største pres på Oure, der skulle vinde for at hente ind på os.

Inden kampen var nerverne på højkant og det forlyder, at sportschefen Jesper “langsom Rasser” Rasmussen havde småtisset lidt i sengen natten til fredag.

1. halvleg blev som vi havde frygtet. Rækkens bedst spillende hold var i hopla og spillede i et tempo sjældent set i DS. Oure spillerne er lynhurtige på fødderne og løber meget. Da de samtidigt er rigtig gode til at spille i små rum, blev der løbet mange kilometer, for at holde dem fra målchancer. Forsvaret med Shy, Ploug, Dikte og Høi havde travlt, men løste opgaven fremragende. Uden at genere nogen havde Vobbe ikke en redning i den periode, fordi vi formåede at stoppe Oure, inden de nåede den sidste afgørende aflevering. Vores spil var begrænset til lange bolde op til Fønss, men han var godt pakket ind af Oures forsvar. Efter 41 min. kom forløsningen. Efter et hjørnespark kunne Rasmus “Joe” Johansen sætte panden på bolden og vi var pludselig foran 1-0. Resten af halvlegen foregik stadig på Oures præmisser, så der lød et lettelsens suk, da dommeren fløjtede til pause.

Hvad trænerne sagde i pausen, aner jeg ikke, da jeg måtte søge mod “TPI hjørnet”, for at få lidt væske til halsen og få nerverne i ro. Men noget fornuftigt må de have sagt. Vi startede 2. halvleg bedre og allerede efter 3 min. slap Anders “Den fynske Zlatan” Fønss fri i højre side og en velplaceret aflevering til Michael “jeg vil være topscorer” Broni, resulterede i, at vi kom foran 2-0. Oure havde stadig bolden meget, men vi fik brudt dem tidligere og de kom stadigvæk ikke til chancer. Efter 75 min. smed de en af de sjældne lange bolde og reducerede til 1-2. Så kan det godt være nerverne igen kunne mærkes. Indskiftede Peter “wroom wroom” Willems ville det dog anderledes. 3 min. efter Oures reducering slap han fri midt for mål og udplacerede Oures målmand. Med 12 min. igen var vi igen foran med 2 mål. Det blev lange 12 min., men alle følte at vi havde styr på det og fejrede stille sejren på forhånd. I dommerens tillægstid skulle nerverne igen bringes på bane. Oure fik reduceret til 2-3 og kun dommeren vidste hvor lang tid, der var igen. Da det forløsende fløjt endelig kom blev sejren fejret på behørig vis.

En dejlig fredag med solskin og mange tilskuere sluttede med, at forspringet ned til Oure nu er 6 point.

Daniel Høi blev med overvældende 15 stemmer man of match. Han holdt fuldstændig Oures topscorer fra afslutninger. Stærk kamp.

På lørdag d. 12/5 spiller vi hjemme på Home Tarup Park Kl. 13.00. Vi møder Kolding B, der ligesom os, er ubesejrede de sidste 6 kampe. Derfor venter endnu en svær kamp, hvor holdet godt kan bruge lidt støtte i form af mange tilskuere. Så vel mødt.