Mathias Guldmann ny træner på 3. div. herre!

Det er med stor glæde, at vi i dag kan præsenterer Mathias Guldmann som ny cheftræner for vores bedste herre hold. Mathias har igennem de sidste sæsoner været en vigtig brik i oprykningen til 3. division. Og da det brændte allermest på i denne sæson, snørede han atter håndboldsskoene, og hjalp holdet til overlevelse i 3. division.

Nu lægger han endegyldigt håndboldskoene på hylden, og bliver cheftræner, hvilket vi fra klubbens side er meget begejstret for! At have en ægte TPI’er i spidsen af vores bedste seniorhold er vigtigt for vores kultur og klub, og at det nu er lykkes både på herre og damesiden, er en drøm for os!

Med på sidelinjen forsætter Flemming Chrone Rasmussen som Team Manager og Lars Trankjær forsætter som holdleder.

Herrerne starter første træning torsdag d. 17. maj, hvor vi glæder os til at se nuværende og nye spillere til træning, 18.00 er der opstartsmøde og 19.30 – 21.00 træner vi i Paaruphallen.