2. division forstærker truppen

Vi vil i den kommende tid løbende informere om, hvad der sker omkring truppen på 2. divisions damer. Det er jo sådan, at når man gør det godt i sportens verden, så bliver det bemærket på højere niveau. Dermed kan vi for andet år i træk “aflevere” spillere, der har udviklet sig positivt i TPI til en klub i 1. division. Det er vi meget stolte af og ønsker spillerne alt mulig held og lykke.

Målet er stadig at rykke op i 1. division og derfor har vi selvfølgelig fundet nogle spillere, der kan hjælpe os med at indfri disse ambitioner. Vores udgangspunkt er, at der skal være så mange TPI’ere som muligt i truppen, men der hvor vi mangler spillere, der må vi supplere. Vi siger naturligvis heller ikke nej tak, hvis tilfyttere til Odense melder sig. Alle er velkommen i TPI.

Idag kan vi så officielt melde ud, at vi får tilgang af to spillere fra Sydøstfyn. Den første er en “gammel kending”. Nemlig Laura Lind, der efter et ophold hos Gudme HK i 1. division, har sagt ja til at tage en tørn mere for TPI. Laura er en hårdtskydende bagspiller, som også har udviklet sig til en dygtig forsvarsspiller. Vi glæder os meget til at se dig i den hvide trøje igen. Velkommen hjem.

Den anden spiller er det unge talent, Amalie Glass, der de seneste to år har spillet på GOG’s U18 liga hold. Amalie er en alsidig bagspiller, der kan spille alle tre pladser i bagkæden. Hun har duelspillet som sin spidskompetence og kan samtidig bidrage i forsvaret. Amalie er oprindeligt fra Rødovre, men går på gymnasie i Oure og vi er meget stolte af, at Amalie kunne se sig selv i TPI og være en del af vores projekt.

Begge spillere har en personlighed, der passer rigtig godt ind i klubben og vi er sikre på, at de vil være med til at løfte klubben både sportsligt og socialt.

Velkommen til.

På vegne af TPI håndbold
Lars Sune og Thomas