Nyt trænerteam på U10 Pige

Det glæder os at vi på U10 piger kan præsentere Jan Saysette som træner. Jan er et velkendt ansigt blandt U10 pigerne, da han har været en del af trænerteamet på U7/U8 Mix i år, samt har han i ny og næ givet en hjælpende hånd med ved U10 pigerne.

Jan skal selvfølgelig ikke træne pigerne alene, så vi er meget glade for også, at kunne byde Cecilie Kjærsgaard velkommen til U10 pigerne. Cecilie har i indeværende sæson været træner for U12 pigerne. Hun vil også være ”kendt” af mange af pigerne, da hun var træner for U7/U8 i forrige sæson.

Det er tillige lykkedes, at få en forældre med i U10 pige trænerteamet, og det er Ulrik Larsen. Ulrik er ny træner i TPI Håndbold, men har erfaring med at være træner fra fodboldverdenen.

Vi forventer at udvide trænerstaben på U10 piger med en træner mere i løbet af kort tid.