Uha det blev tæt!

Søndag spillede TPI’s 2. divisionsdamer en svær udekamp i Ansager.

SIF Ansager er oprykker og frister en tilværelse i bunden af rækken. På trods af det er de stærke på hjemmebane, hvor de henter deres point.

Vi får en perfekt start, hvor vi kommer foran hele 7-0. Der er styr på det og tingene gik vores vej. Så startede en regn af udvisninger og en periode havde vi 3 ude på en gang og her kom Ansager tilbage i kampen. Vi gik til pause foran 8-7.

I 2. halvleg blev det tæt. Ansager havde fået tro på tingene og kigger man på gejst, så lignede de ikke et bundhold. Respekt for det. Kampen var meget lige og på trods af en føring på 18-14 kom Ansager igen tilbage ved 19-19. Her er jeg dog også nødt til at rose pigerne. Vi bevarede roen og spillede et skarpt sidste angreb, der gav os sejren på 20-19.