Aneksen gav vinger

Fredag aften var TPI’s 2. divisions damer vært for sæsonpremieren mod KIF.

Det hele startede med et mindre chok, da vi fik at vide, at der ikke kunne spilles i hal 1 pga. en defekt måltavle. Bravt kæmpende halbestyrer og bestyrelses folk gjorde dog, at vi fik gjort hal 2 klar til kampstart.

TPI lagde godt fra land og kom foran hele 7-0 inden lyset i hallen gik ud. Det blev dog bragt i orden og kampen kunne fortsætte. KIF kom godt igen og fik reduceret til 7-4 inden TPI trak fra igen. Der stod 16-12 ved pausen.

I 2. halvleg tog TPI igen dirigentstokken. Via stærkt angrebsspil øgede pigerne stille og roligt føringen og endte med at vinde 34-23.

Aneksen gav helt tydeligt vinger og vores angrebsspil så godt ud. Samtidig var der mange gode præstationer i defensiven, hvor vi dog skal have justeret nogle småting.

Stærk sejr piger, men arbejdet fortsætter i næste uge.