Første sejr.

Lørdagen bød på sæsonens første sejr.

Gæsterne fra B1913 blev sendt hjem med et fortjent 4-1 nederlag.

De første minutter brugte holdene til at se hinanden lidt an. Herefter overtog vi spillet og forsøgte at kombinere os frem til chancer. Efter 21 min modtog Mathias Kristensen bolden på kanten af feltet, han brugte sin fysik til at holde 2 modstandere væk og hamrede bolden i kassen uden chance for målmanden. Målet gav os mere ro og vi fik en periode, hvor angrebene blev farligere. da der var gået 34 min. spillede Andreas Hansen bolden op til Mathias, der med sin første berøring sendte Andreas i dybden. Når Andreas er i den fart, er der ingen, der kan følge ham og han løb alene mod mål. Her placerede han skuddet sikkert til venstre for målmanden. Allerede efter 42 min. scorerede vi igen. På et hjørnespark løb Mathias “endelig” til forreste stolpe og prikkede bolden i kassen til pauseføringen 3-0.

2. Halvleg startede som 1. sluttede. Vi var spilstyrende og holdt 13 fra chancer. Efter 62. min sparkede vi et frispark indover og Rasmus Nørgaard headede den flot ind til 4-0. På tilskuerpladserne var der en stor tro på, at sejren ville blive endnu større. Vi overlod spillet til B1913, men holdt dem fra chancer indtil det 70. min. Valdemar Schousboe modtog bolden i vores højre side og efter en skudfinte skød han bolden ind ved fjerneste stolpe. Resten af kampen holder vi 13 fra chancer og får selv flere friløbere mod mål. Desværre var vi uskarpe til sidst, hvorfor sejren forblev 4-1.

Det var en rigtig flot sejr og viste at vi havde lagt skuffelsen i Sønderborg fra os.