Pokalkamp TPI-Dalum

Her til aften spillede DS holdet pokalkamp mod Dalum. Det blev til et 1-2 nederlag.

Dalum lagde godt fra land og vi var lidt pressede de første 10 min. Herefter fik vi mere styr på kampen og får også tilspillet os et par chancer. Specielt Broni brænder en af de helt store. Efter 34 min bliver Broe nedlagt i Dalums felt og dommeren peger resolut på pletten. Mathias sparker hårdt midt i målet og TPI fører 1-0. Føringen varer desværre alt for kort. Efter  42 min. udligner Dalums Martin Høgstad og holdene går til Pausen med 1-1 i bagagen. 2. halvleg starter desværre skidt. Dalum får 3 min inde i halvlegen tilkæmpet sig et dumt straffe. Daniel Jensen scorer tæt op ad stolpen og Dalum går i front 2-1. Resten af kampen er ikke prangende. Dalum har det resultat de skal bruge og formår at holde stand, selvom vi til tider er tæt på. En kamp hvor vi trods alt spillede bedre end weekendens kamp i Sønderborg.

På TPI Fodbolds facebookside kan i se interwiev med træner Rene Hansen.

På lørdag vil vi meget gerne have 3 point og har derfor brug for al den støtte lokalområdet kan give, når vi byder velkommen til B1913 i DS kampen på Home Tarup Park kl. 13.