Michael Thode og Mike Rytter skal træne U18 Pige

U18 Pigerne får til den kommende sæson helt nyt trænerteam. Vi forventer at få op mod 25 spillere på årgangen, og vi har derfor sikret os god kompetente folk, til at stå i spidsen for en af vores største afdelinger.

Michael Thode skal være chef for afdelingen, og stå i spidsen for 1. holdet, som vi håber kan kvalificere sig til 1. division før jul. Michael har tidligere stået i spidsen for vores 1. og 2. damehold, ligesom han tidligere har trænet i HC Odense Talentcenter.

Til at hjælpe ham, og stå i spidsen for 2. holdet, har vi hentet Mike Rytter ind. Mike har tidligere trænet U18 Piger i TPI, dengang vi samarbejdet med Stjernen, og det er med glæde, at Mike nu er tilbage i TPI.

Med de to herrer i spidsen for U18 Pigerne, er alle trænere til den kommende sæson på plads, og vi er særdeles tilfredse med den kommende sæsons besætning, som endnu engang er fyldt med ægte TPI’ere på hver eneste årgang, samt at det er lykkes os, at få en del ledestjerner, i form at nuværende divisionsspillere, ind som chef- og hjælpetrænere.

Slutteligt vil vi også gerne sige en kæmpe tak, til de trænere, som efter denne sæson, har valgt at stoppe. Stor tak til Anne Hald, Jeppe Drøschler og Ann-Sofie Pilegaard for hjælpen i år, det er været fantastisk! En, om muligt, endnu større tak til Søren Andersen, Mette Ib Nielsen, Elisabeth Bengstrøm og Mathias Rettig, som efter mange års tro tjeneste, har valgt at trappe ned på trænergerningen. I har givet så meget til klubben og vi er glade for, at I på hver jeres måde, forsæt vil være en del af klubben.

Og husk du er altid velkommen til at være en del af vores fa

For yderligere information kontakt:

Thomas Olsen                                               Mathias Rettig
Formand TPI Håndbold                              Ungdomsformand TPI Håndbold
2010 5079                                                     2810 5392
to@bizzinnovent.dk                                    mathias_rettig@hotmail.com