Morten Bøjden ny cheftræner!

Herre håndolden i vores klub får et boost i den kommende sæson, idet vi skruer op for ambitionerne og tager træningsmiljøet til next level. Til at stå i spidsen for projektet har vi fået en ægte TPI’er. Det er med stor glæde i stemmen, at vi kan præsentere Morten Bøjden Rugbæk som kommende cheftræner for vores 3. divisions herrer. Som Team Manager og assistenttræner får han Flemming Chrone Rasmussen, hvilket er fantastisk, idet vi dermed sikrer kontinuiteten i den rejse, som startede for to år siden.

Carsten ”Simme” Simonsen har selv valgt at overlade cheftrænerstolen til Morten i den kommende sæson, for at kunne involvere sig i at skabe de helt rigtige rammer for udvikling af drenge og herrehåndbolden i klubben fremover.

Efter at have lyttet til spillernes ønsker og forventninger til det kommende trænerteam var det åbenlyse førstevalg som trænerteam Morten Bøjden Rugbæk og Flemming Chrone Rasmussen.

Det lykkedes, og vi er overbeviste om, at Morten og Flemming sammen med alle de øvrige omkring herre håndbolden i klubben, vil kunne løfte opgaven med at sikre et endnu stærkere træningsmiljø samtidig med, at det sociale også får den nødvendige plads.

For yderligere information kontakt:

Thomas Olsen
Formand TPI Håndbold
2010 5079
to@bizzinnovent.dk