Både op og ned

Det har indtil videre været vores lod at spille tætte kampe. Bortset fra kampen i Silkeborg, så er kampene blevet afgjort helt til sidst. Torsdag aften var ingen undtagelse.  Her fik vi udlignet på straffe efter tid og fik 17-17.

Uden at genere nogen, så er Kolding nok det mest rutinerede hold i rækken. Tidligere landsholdsmålmand Rikke Schmidt og tidligere HC Odense-spiller, Susan Andersen er nogle af profilerne på holdet. De har toppet som håndboldspillere, men de ved stadig godt hvad det handler om og med snuhed, når du langt i håndbold.

Kampen bølger frem og tilbage og i starten af 2. halvleg kommer vi på 11-7. Er føring vi dog ikke kan holde og Kolding kommer med igen. Så godt, at de er tættest på sejren idag. De fører 17-16, da der mangler 30 sekunder. Pigerne holder dog hovedet koldt og vi spiller os til et straffekast til sidst. Det vælger vi at score på, så et point blev sikret.

Vi er ikke helt tilfredse med et point og føler, at vi burde have haft to, men vi må også erkende, at vi ikke har ramt vores topniveau endnu. Det skal der bare arbejdes på og så kommer det forhåbentlig snart.

Allerede fredag kæmpes der hårdt videre. Vi ses.

Trænerne