Uddeling af priser: Og vinderen blev….

Traditionen tro uddeles der hver år i forbindelse med klubbens store afslutningsfest en række priser, til spillere som har udmærket sig eller gjort en ekstra indsats. Kategorierne er:

  • Årets kammeret
  • Årets komet
  • Årets spiller
  • Hall of fame

Årets kammerat; Sune Munthe

image Sune kom til klubben for snart 2 år siden. Og han trådte direkte ind i folks hjerter. Han er altid at finde i hallen, hvad enten det er til træning, til tredje halvleg i cafeteriaet eller når han henter og bringer sine drenge til ungdomstræningen.

Årets komet; Andreasimage

Andreas er ny i klubben. Men på blot det ene år som han har spillet i klubben, har hans udvikling været enorm. Han er en fighter på banen og det smitter af på både holdkammeraterne samtidig med at det ses på resultaterne. I den forgange sæson har Andreas vundet hele 14 kampe ud af 24 mulige.

Årets spiller: Kim Asmussen
Kim er en garvet TPI’er, som har spillet i imageklubben i knap 18 år. Han er en mand fyldt med meninger og giver dem gerne til kende > både på og uden for banen. På banen kæmper Kim en vis legemsdel ud af bukser, det er derfor altid underholdende at se ham spille.

Hall of fame:
Blev ikke uddelt i år. Prisen er en eksklusiv en af slagsen og indtil videre er kun 2 medlemmer blevet optaget i den fornemme klub.