TPI – B1913

Så vil vi gerne byde velkommen til turneringens 1. hjemmekamp og sæsonens 2. kamp.

Allerede her i sæsonens 2. kamp, er der tale om et vaskeægte lokalopgør, med alt hvad det indebærer. Drama, intensitet og forhåbentligt mange folk på lægterne, der kan danne en perfekt ramme om dagens kamp.

Første kamp endte med et 3-4 nederlag i Sønderborg. Det blev en kamp, hvor vi med dumme boldtab kom bagud 3-0. Vi fik dog arbejdet os ind i kampen og fik også fortjent udlignet til 3-3 inden endnu en omstilling gav Sønderborg sejren. Hvis vi skal blande os i top 3, er det derfor vigtigt at komme på tavlen i dag mod B1913.

De 2 hold har mødt hinanden mange gange de sidste par år og senest blev det en 7-2 sejr i en træningskamp. En ting er træningskamp en anden er turneringskamp. Vi skal være koncentrerede og spille op til vores bedste, hvis de forløsende 3 point skal i hus.

Vi har i dag 4 mulige hjemmebane debutanter. Mads Bertelsen, Jonas Bendtzen, Ali El-Haj og Bilal Nassar. Håber i får en god oplevelse på jeres nye hjemmebane. Der er kommet 2 spillere yderligere. Jonas Dalgaard der desværre har pådraget sig en skade og Daniel Høi der af uforklarlige årsager er taget sydpå for at se solen.

Vi har også et comeback af Jacob ”Lange” Jensen. Jacob er vendt hjem fra Kbh. da han savnede os for meget. Velkommen hjem Lange.

B1913 har skiftet trænere henover sommeren. Jimmi Nielsen og Kim Jørgensen. Jimmi beskrev på ligabold sidste år, hvordan det havde været en dårlig oplevelse at besøge Home Tarup Park. Vi håber dette besøg bliver bedre, dog uden de 3 point.

Håber alle får en fantastisk kamp og TPI henter de 3 point.

Velkommen til tilskuere, spillere og ledere samt dommertrioen.

Müller. Director de comunicaciones corporativas.