Ny ungdomssportschef og serie 1 træner

Ny Ungdomssportschef.

Som alle fodboldinteresserede TPI´ere sikkert har hørt, har Dennis Hjort valgt at søge nye udfordringer fra sommerferien 2017. Det var en beslutning Dennis traf i December og har derfor intet med hans nylige indlæggelse at gøre.

Det betyder så også, vi mangler en til at erstatte, det store arbejde Dennis i flere år har varetaget.

Det er derfor med stor glæde og optimisme, vi kan offentliggøre ansættelsen af Simon Ditlevsen som ny ungdoms sportschef.

Simon har sagt ja til, de næste 3 år, at være ansvarlig for de sportslige beslutninger i ungdomsafdelingen i TPI Fodbold.

Derudover har Simon også sagt ja til at være træner for vores 2. seniorhold, pt. Serie 1 de næste 2 år.

Simon er 23 år og læser til lærer i det civile liv.

Simon Ditlevsen er en ægte TPIer, der blev meldt ind i klubben kort tid efter hans fødsel. Siden har han spillet for klubben lige fra podetiden til senior, hvor han har spillet på alle hold lige fra serie 3 til Danmarksserien.

Simon har ligeledes været ungdomstræner i klubben, indtil han for ca. 1 år siden fik en henvendelse fra OB om et trænerjob for deres U14 hold. Det var en udfordring, han ikke kunne takke nej til og på trods af vores forståelse, var vi dengang kede af, at miste en meget dygtig træner.

Men nu har Simon valgt at takke ja til, at komme tilbage til TPI. Vi føler os ovebeviste om, at han kan videreføre de gode sportslige tiltag, der har været, samt komme med nye ideer til, hvordan vi møder fremtiden i TPI Fodbolds ungdomsafdeling.

TPI Fodbold.