TPI – Hedensted 5-3

Efter skuffelsen i Lyseng fik TPI rejst sig til dagens opgør mod Hedensted.

Det skete i samme weekend som TPI var blevet kåret til årets fodboldklub på Fyn. Tillykke med det. Med prisen fulgte 25.000,- kr som klubben har besluttet skal gå til ungdomsafdeling, så de kan få en rigtig god oplevelse i TPI. Æren må tilskrives alle trænerne, bestyrelsen, de frivillige osv. der hver uge stiller op og gør et kæmpe stykke arbejde for vores drenge. Tak for det, det glemmer vi tit at sige. Uden jer ingen klub.

Men tilbage til dagens kamp. Kampen mod Hedensted burde være lukket og slukket allerede efter 10-15 minutter. TPI skabte 4 kæmpe chancer, men fik kun bolden ind en enkelt gang, Serias scorede efter oplæg fra Fedderen, Hougaard bør dog have en stor del af æren, da han skabte chancen. Som det ofte er set i fodbold kom Hedensted på 1-1 stik imod spil og chancer. TPI bragte sig foran 2-1 få minutter inde i 2. halvleg. Simon lagde en flot bold frem til Mert der sikkert scorede. Hedensted svarede igen til 2-2 inden TPI fortjent afgjorde kampen og vandt 5-3. Mikkel lagde et frispark ind til Serias, der sikkert headede bolden ind til 3-2, Hougaard assisterede Serias til 4-2, inden rollerne blev byttet, Hougaard scorede et flot mål efter en bold fra Serias til slutresultatet 5-3.

Det var det bedste hold der vandt i dag. Hedensted havde ikke samme kvalitet som TPI. Ordene fra Hedensteds træner til sine spillere var, at de ikke skulle være kede af at have tabt kampen i dag. Han sagde at de tabte til et MEGET bedre hold. Det kan de fleste tilskuere med sikkerhed nikke ja til. Med denne sejr kan TPI drengene selv afgøre, om de skal ende i top 2. De skal spille “finale” i VRI i næste uge. Det kræver koncentration, vilje og fælleskab. Vi ved I kan!

Håber alle drengene er klar og at mange forældre tager turen til Århus for at heppe.

Nummer 1 og 2 bliver i Liga 2. Hertil kommer 3 hold fra hver Liga 1 pulje. Liga 2 går fra 42  hold i 7 puljer til 24 hold i 4 puljer. Dog er de to bedst placerede nr. 3 i Liga 2 garanteret at blive indplaceret i forårets Liga 2.

Nummer 3 og 4 rykker i Liga 3, der vel kan betragtes som en “Liga2½”, da den kommer til at bestå af midterhold fra Liga 2.

Nummer 5 og 6 rykker ned i liga 4, der vel kan ses som en “Liga 3”, da den kommer til at bestå af hold fra Liga 2 og vinderne i Liga 3.

Ingen hold rykker op fra Liga 1, 2 og 3!

Det er lidt af et regnestykke at finde ud af de teoretiske muligheder for at blive i Liga 2, så derfor må drengene bare forsøge at vinde i VRI. Taber holdet er det ingen katastrofe. Liga 3 (2½) skal nok give udfordringer også. Det vigtigste er at komme til at spille nogle lige kampe. Med det sagt, er håber at drengene står sammen og giver hinanden hånden på, at de bliver i klubben og hjælper holdet igennem foråret, så holdet kan “overleve” indtil alle efterskoledrengene kommer retur efter sommerferien. Vi ved, at det indimellem kan være svært for nogle at finde tid, glæde og motivation, når truppen er så smal som den er. Der skal ikke mange afbud til, før træningen bliver med en al for smal trup. Hiv nogle venner fra STX, HHX mm med ud i TPI, så gejsten kan komme tilbage. Husk at fodbold er en leg, og at lege bliver man ALDRIG for gammel til.

Jeg er sikker på, at der bliver arbejdet hårdt i kulissen for at skaffe mere kvalitet i træningen, uanset om det betyder at U17 skal træne med U16 eller måske træne sammen med U19. Det vigtigste er, at truppen bliver udvidet, uanset om det er med ældre eller yngre spillere.

Forza TPI