Horsens – TPI 4-1

Kampen mod Horsens blev spillet på CASA Arena Horsens. En stor oplevelse for drengene, selvom der ikke var helt udsolgt på de 10.400 pladser der var til rådighed. Kampen var på forhånd udråbt til at være en af de kampe TPI kunne få et heldigt point eller mere. Det viste sig dog at Horsens, anført af deres nummer 10, var en tand for stærke for TPI drengene. Vores drenge havde stor ære af kampen og skabte en del chancer. Ikke lige så mange som Horsens, men de var bestemt med i kampen. Horsens var bedre på de fleste parametre. Deres spillere var generelt mere præcise i afleveringerne, bedre i afslutningerne, hurtigere på fødderne og havde nok en lidt bedre spilintelligens end vores drenge. Sådan er det generelt i Liga 1. De fleste klubber vi møder, har støvsuget de lokale klubber for talenter og de er 1. vælgere i deres område.

Vores drenge er dygtige, men i Liga 1 er man ikke bange for at hente spillere fra andre byer. Fx Anton fra OKS der spiller i Vejle, Haderslev har også et akademi hvor de henter spillere fra hele Region Syddanmark og indimellem længere væk. Her kan TPI ikke være med. TPI udvikler lokale spillere, dette med god succes. På de fleste årgange henter OB spillere til Øens Hold der kommer fra TPI. På seniorsiden har TPI afgivet 2 spillere til Horsens superligatrup. Så TPI kan noget 🙂

Næste kamp er mod TRIF på hjemmebane. En kamp hvor vi igen har en chance for at overraske. TRIF har efter en god start haft det lidt svært på det seneste. De har kun fået 1 point i de seneste 4 kampe. Deres point fik de dog imod Vejle 🙁

Haderslev som vi skal møde i sidste kamp, er kommet godt i gang. De ligger til at kunne komme i top 3 med en sejr i næste kamp. Kampen imod Haderslev er i øvrigt rykket til kl. 11 lørdag d.16/6 (samme dato, men tidligere på dagen). Dette betyder at vi kan nå hjem til landskampen mellem Peru og Danmark kl. 18 🙂

Når vi ser tilbage på vores sæson i Liga 1, synes jeg, at vi har klaret det flot. Vi har 8 point pt. og har spillet nogle gode kampe i anden halvdel af sæsonen. Holdet har rykket sig, flere er blevet spillet ind på holdet. Vi vidste at det ville blive svært og vidste, at vi nok ville ende i bunden af rækken. Til sammenligning endte OKS som absolut sidst, da de var med i rækken for ca. 2 år siden. Tror de endte med 1 point. Springet fra Liga 2 til Liga 1, er ligesom springet fra The Championship til Premier League i England. Der er en verden til forskel.

Holdet kan være stolte af deres udvikling, men de kan være endnu mere stolte, hvis de får et par point mere 🙂

Det bliver spændende at se, hvad der sker næste sæson med holdet. Mange tager på efterskole så hvilken række skal resten spille i? Fortsætter Bertel som træner eller kommer der en ny? Håber TPI indkalder til møde snarest, så der kommer en afklaring!

Forza TPI