Varde – TPI

Danmarksserien pulje 3

Varde – TPI.

I morgen, lørdag d. 24/3, kl. 15.00 løber vores DS spillere ind på Vardes kunstgræs til forårssæsonens første kamp. Opstarten har været lang, men spændende. Vi har fået nye folk omkring holdet.

Cheftræner Jan Knudsen.

Ass. Træner Søren Ravn Jensen

Ass. Træner Simon Ditlevsen.

De 3 har, med Jan Knudsen i spidsen, indtil nu fokuseret på, at få holdet til at spille som et kollektiv, hvor alle kender deres opgaver.

Træningskampene har vist, at vi ikke scorer så mange mål som før, men samtidig også lukker færre mål ind. Afgangen af Mathias, som man jo altid kunne sparke efter, har vist sig markant, men der er tiltro til vores nye yngre angribere. Så længe forsvaret med de rutinerede Lasse-Ploug-Dikte og Høi lukker af bag til, skal chancerne nok komme.

Vi har det oftest lidt svært mod Varde. I efteråret spillede vi 1-1 på hjemmebane og deres træningskampe tyder på, de absolut ikke er blevet dårligere hen over vinteren. De ligger et højt pres, hvilket de er gode til og de har masser af løbevillige folk på banen.

Hvis vi skal vinde og holde fast i 1.pladsen, kræver det derfor en fokuseret og dedikeret indsats fra alle.

Der er debut til Victor Larsen (målmand fra Glamsbjerg) Rasmus Johansen (Kant/midtbane fra Nr. Aaby) Peter Willems (angriber fra Strib) Patrick Rasmussen (angriber fra Middelfart) og endelig er der comeback til vores allesammens ven, Anders Fønss.

Holdet til lørdagens kamp er: Victor Larsen – Lasse Rasmussen – Jonas Ploug – Benjamin (Dikte) Hansen – Daniel Høi – Rasmus Nørgaard – Ali El-Hai – Kasper Emil Hansen – Mads Bertelsen – Rasmus Johansen – Peter Willems – Michael Broni Jørgensen – Patrick Rasmussen – Mads Brunholdt og Anders Fønss.

Müller – Director de communicationes corporativas.