Fuld pointhøst.

For 2. weekend i træk fik seniorafdelingen fuld pointhøst.

Danmarksserien:

1 holdet var på besøg i B1913. Et af de lokalopgør, der bare ikke må tabes. Vi var klare favoritter, da vi ligger nr. 1 og B1913 bevæger sig i den tunge ende af tabellen. Men som alle ved, kan et lokalopgør på en langhåret meget regntung bane være en svær udfordring.

Vi startede godt og pressede B1913 tilbage, men ud af det blå vendte billedet. Vi kunne ikke holde fast i bolden og 13 fik mere og mere fat. Heldigvis valgte de efter 17 min. at lave en kort tilbagelægning. Jonas Bendtzen udnyttede sin hurtighed, opsnappede bolden og driblede stensikkert forbi målmanden, så han ubesværet kunne score i et tomt mål. Vi troede, at føringsmålet ville give lidt ro på og vi ville få bedre fat, men det skete ikke. 13 kæmpede for hver en bold og spillede lange bolde frem af banen. En af de bolde endte i hovedet på Valdemar Schousboe, der headede den over Mads Brunholdt i målet og stillingen var 1-1. Stillingen holdt til pausen og det kunne vi kun være tilfredse med. I 2. halvleg spillede vi bedre, uden at vi fik spillet til at flyde. Kampen var mere lige i 2. halvleg og vi kunne faktisk være tilfredse med 1-1, da b1913 nok havde flere muligheder end os. Men i 85. min. driblede vores allesammens Christiania dreng, Asger Ubbesen, mod baglinien. der blev spændt ben og dommeren pegede mod pletten. Ved godt B1913 udtalte til avisen, at det var tvivlsomt, men for os der stod 1 1/2 meter fra, var der ingen tvivl. En af 13 spillerne spænder ben og straffesparket er hel korrekt dømt. At Asger med 3 modstandere omkring sig, kun kunne have fremtvunget et hjørnespark, var deres dumhed. Mathias Kristensen var som sædvanlig sikkerheden selv og afgjorde kampen med sin scoring til 2-1. En kamp hvor det var op ad bakke, men vi fik de 3 point, vi kom efter og det var det vigtigste. Det betyder også, der er topopgør på Lørdag Kl. 13.00, hjemme på Home Tarup Park, hvor rækkens nr. 2 Oure kommer på besøg.

Serie 1:

2 holdet fik besøg af Allesø, der lå i toppen af tabellen, sammen med en del andre hold, i en meget tæt række. Vi skulle følge op på den meget stærke 1-0 sejr over KFUM i kampen om Langsøstien. Vi lagde godt fra land og var spilstyrende, hvilket også gav et par chancer, mens Allesø havde sværere ved, at få deres spil til at fungere. Efter 28 min. scorede Jonas Dalgaard efter flot forarbejde af Kasper Madsen. Desværre betød målet at Allesø vågnede op og begyndte at kæmpe. Efter 37 min. lavede Dalgaard frispark og fik samtidigt gult kort. På det efterfølgende frispark scorede Allesø et dumt mål, hvor målmand og forsvar ikke fik headet/bokset bolden væk. Vi var en mand i undertal og forsvarede føringen, men efter 44 min. fik vi hjørne. Madsen kan jo ligge millimeter præcise hjørnespark og han plantede bolden lige midt i panden på Jakob “revisoren” Jensen og der stod 2-1. I 2 halvleg blev der kæmpet og forsvaret til en guldmedalje og sejren kom i hus, selvom Allesø var tæt på et par gange. Serie 1 spiller på Lørdag Kl. 15 i Aarup.

Serie 3:

Det er umuligt for en director de comunicationes corporativas at være alle steder. jeg så derfor ikke serie 3`s kamp. Det jeg har fået fortalt er, at de spillede skidt, men på en dag hvor Thomas “topscorer” Knudsen ikke leverede varen, var holdet tilfredse med en 1-0 sejr. En sejr der betyder, de stadig er med i opykningsspillet til foråret. Trænerne har fået afpudset de noget uskarpe talenter og holdet har nu vundet 2 i træk. Næste kamp for serie 3 er på lørdag Kl. 15.00 i Home Tarup Park.